1 Billion Rising Events

One Billion Rising Flanders

Belgium > Antwerpen > Bolivarplaats, Antwerpen > 2014-02-14 > 10:00

About The Event

Op vrijdag 14/2/2014 verzamelen we vanaf 9:30 aan het het Justitiepaleis aan de Bolivarplaats te Antwerpen voor een wandelmanifestatie, om 10:00 vertrekken we, het eindpunt is aan de Buildrager waar we vorig jaar dansten vlak bij het Stadhuis. Voor meer informatie http://fabulousfeminineflanders.org/one-billion-rising-2014/

About The Organization

Fabulous Feminine Flanders vzw

Fabulous Feminine Flanders is een opstartend proactief vrouwenwelzijnsproject in Vlaanderen. Gestart als feitelijke vereniging begin 2013 kreeg het project vaste vorm als vereniging zonder winstoogmerk op 24 december 2013.

Fabulous Feminine Flanders richt zich tot het bijdragen aan de levenskwaliteit en ontplooiing van meisjes en vrouwen wonend in Vlaanderen zonder onderscheid van herkomst, nationaliteit, politieke of religieuze overtuiging, burgerlijke staat, seksuele oriëntatie of economisch vermogen.

Aan vrouwen wonend in Vlaanderen wil Fabulous Feminine Flanders het volgende bieden; een platform ter inspiratie, voor het verspreiden van kennis en informatie en ter ondersteuning.

Fabulous Feminine Flanders focust op volgende thema’s:
- vrouwenwelzijn en vrouwzijn in alle dimensies inclusief fysisch, psychisch, emotioneel, spiritueel, economisch, relationeel, creatief, seksueel, professioneel, …
- empowerment van vrouwen en meisjes
– het opbouwen van een netwerk
– (seksueel) geweld op vrouwen en meisjes de wereld/Vlaanderen uithelpen
– genderbalans ontwikkelen
– adequate seksuele voorlichting en relationele vaardigheidstrainingen aanbieden
– initiatieven ontwikkelen en andere initiatieven ondersteunen die tot de hiertoe bovenvermelde punten bijdragen

About The Organizer

An Lidia Thys

Upload a photo taken at this event

Open in Google Maps