1 Billion Rising Events

1 BILLION RISING: Mallorca Balla per dir no a la violencia i si a la justícia

Spain > Palma de Mallorca > Plaça major > 2014-02-14 > 15:30

About The Event

1 BILLION RISING: Mallorca Balla per dir no a la violencia i si a la justícia Des del grup de dansa lliure Free Majader@s volem encoratjar, a tothom amant de la justícia social i la no vielència, a ballar per a reivindicar la crua realitat que moltes dones i nines viuen, víctimes d'actes de violència de gènere arreu del món. El nostre lema és: Cada cop que ball torn una versió millor de mi mateix@!! Així, doncs amb la dansa volem obrir la porta a la consciencia que la violencia es substitueixi pel moviment sà i sanador. Un món nou ens espera després de ballar!! Mallorca BALLA!! ------------------- castellà -------------------- Desde el grupo de danza libre Free Majader@s queremos impulsar, a todo el mundo amante de la justicia social y la no violencia, a bailar para reivindicar la cruda realidad que muchas mujeres y niñas viven, víctimas de actos de violencia de género en todo el mundo. Nuestro lema es: Cada vez que bailo vuelvo una versión mejor de mi mism@!! Así pues, con la danza queremos abrir la puerta a la consciencia de que la violencia se substituya por movimiento sano y sanador. Un mundo nuevo nos espera después de bailar!! Mallorca BAILA!!

About The Organization

Free Majader@s ... dansa lliure

Free Majader@s ... dansa lliure

About The Organizer

Joan Francesc GF

El grup de dansa lliure Free Majader@s volem recolzar la tranformació de la societat a través de la dansa conscient.
El nostre lema és: Cada cop que ball torn una versió millor de mi mateix@!!
Així doncs, amb la dansa volem obrir la porta a la consciència que la violència es substitueixi pel moviment sà i sanador.
Un món nou ens espera després de ballar!!

-------------------------------- Castellà

El grupo de danza libre Free Majader@s queremos apoyar la transformación de la sociedad a través de la danza consciente.

Nuestro lema es: Cada vez que bailo vuelvo una versión mejor de mi mism@!!

Así pues, con la danza queremos abrir la puerta a la consciencia de que la violencia se substituya por movimiento sano y sanador.

Un mundo nuevo nos espera después de bailar!!

Upload a photo taken at this event

Open in Google Maps